Even ter herinnering. Het (oecumenisch) project 'Samen aan Tafel' loopt inmiddels alweer zo'n twee jaar. Heel wat mensen hebben inmiddels de weg gevonden naar het parochiecentrum aan de Dorpssingel in Beuningen – naar het Koetshuis om precies te zijn. Want daar speelt het zich af. We komen samen voor een heerlijke maaltijd, door onze vrijwilligers bereid. Maar niet alleen om te eten. Maar ook en vooral om elkaar te ontmoeten. Voor velen is 'Samen een Tafel' een maandelijks uitje waar men echt naar uitziet.

Elke tweede dinsdag van de maand gaan we samen aan tafel in het 'Koetshuis' van de pastorie, recht tegenover de katholieke kerk aan de Dorpssingel te Beuningen. Geen heel strak programma, maar gewoon vanaf 12.00 uur inloop, om 12.30 uur een gezamenlijke maaltijd.

Kosten zijn er niet aan verbonden. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

U kunt zo binnenlopen, maar het is altijd fijn als u zich van tevoren even aanmeldt. Dit kan bij het secretariaat van de parochie H. Johannes XXIII: Telefoon: 024 677 1271 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van harte welkom! En als u een vriend of vriendin mee wilt nemen, er is plaats genoeg in de herberg!

Pastor Ruud Roefs – pastor Roman Gruijters – ds. Dick Sonneveld – diaken Paul Oosterhoff én de gehele kookploeg: Bertie, Janny, Margot, Marianne, Ria en Sompit