Beste koorliefhebber,

Kamerkoor Muzimare is in haar inmiddels 30 jarig bestaan uitgegroeid tot een in alle opzichten mooi uitgebalanceerd koor van nu 24 geoefende zangers uit de wijde regio. Het koor staat onder leiding van Sophia Brink.
Het koor zingt zowel profane als religieuze koormuziek uit uiteenlopende stijlperiodes en landen. Door de jaren heen is een specialisatie opgebouwd in Engelse en hedendaagse koormuziek. Met trots wordt regelmatig muziek gezongen die nog weinig bekend is bij de luisteraars. Dit mede doordat de dirigent steeds in binnen- en buitenland blijft zoeken naar nieuwe en bijzondere teksten, zettingen en muziek.

Meestal zijn er geen vacatures, maar nu is Kamerkoor Muzimare op zoek naar een bas en een lage alt om het koor weer helemaal compleet te maken.

Wellicht ben jij geïnteresseerd, of ken je zangers die graag bij (nog) een koor zouden willen zingen?
Voor meer informatie: zie de website www.kamerkoormuzimare.nl

Belangstellenden kunnen geheel vrijblijvend een afspraak maken om een woensdagavond kennis te komen maken, mee te zingen en te kijken en luisteren of het koor hen wellicht past.
Dat kan via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Men kan ook contact opnemen met Frans Jenneboer, telefoon 024-6771481.