Vanwege de extra maatregelen die momenteel gelden
tegen de verspreiding het coronavirus
heeft het bestuur besloten dat de informatieavond
op 30 september niet door gaat.

Wij betreuren het dat we de informatieavond van 30 september moesten annuleren vanwege de Covid19- regels.
Er hadden zich ongeveer 60 mensen aangemeld, dat is vergelijkbaar met het aantal dat bij de info-avond kerksluiting Winssen aanwezig was.

Gezien de gevorderde planvorming voor de Ewijkse Kerk en Pastorie is vertraging niet wenselijk.
Het parochiebestuur beraadt zich nog op de wijze waarop belangstellenden op korte termijn toch van informatie worden voorzien.

Het parochiebestuur

Plaats: H. Johannes de Doperkerk te Ewijk
Datum: zaterdag 24 oktober 2020
Aanvang: 13:30 en 16:00 uur

Aanvankelijk zou op 30 september een bijeenkomst in de kerk van Ewijk worden gehouden over de voorgenomen sluiting van de H. Johannes de Doperkerk. Vanwege aanscherping van corona maatregelen werd deze afgezegd.

Op zaterdagmiddag 24 oktober wordt alsnog deze voorlichtingsbijeenkomst gehouden. Deze voorlichting is informatief. Op een later moment komt er een tweede bijeenkomst waarin de parochianen uit Ewijk uitgenodigd worden om actief deel te nemen aan een werkgroep om de geloofsgemeenschap in Ewijk levend te houden.

De mensen die zich hadden aangemeld zijn benaderd en verdeeld in twee groepen: een groep om 13.30 uur en een groep om 16.00 uur.

De bijeenkomst van 24 oktober is met name toegankelijk voor mensen die al gereserveerd hadden voor de bijeenkomst op 30 september. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Reserveren kan bij het secretariaat op werkdagen tussen 8.30 uur en 12.30 uur tel. 024-6771271 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangstellenden kunnen online via onze website www.johannesxxiii.nl de bijeenkomst volgen of op een later moment terugkijken.