Wij betreuren het dat we de informatieavond van 30 september moesten annuleren vanwege de Covid19- regels.
Er hadden zich ongeveer 60 mensen aangemeld, dat is vergelijkbaar met het aantal dat bij de info-avond kerksluiting Winssen aanwezig was.

Gezien de gevorderde planvorming voor de Ewijkse Kerk en Pastorie is vertraging niet wenselijk.
Het parochiebestuur beraadt zich nog op de wijze waarop belangstellenden op korte termijn toch van informatie worden voorzien.

Het parochiebestuur

Plaats: H. Johannes de Doperkerk te Ewijk
Datum: woensdag 30 september aanstaande
Aanvang: 20.00 uur

Bij dezen nodigt het bestuur van de parochie H. Johannes XXIII u van harte uit voor een algemene informatieavond met betrekking tot de beoogde sluiting van de kerk in Ewijk.

We willen u zo goed mogelijk informeren over de huidige stand van zaken en (mogelijke) herbestemmingsplannen voor onze kerk.

Ook wordt u nadrukkelijk uitgenodigd om tijdens (en na) deze avond mee te denken over het verdere verloop van het proces. Als parochiebestuur vinden we het van het grootste belang u als parochianen – de leden van de Ewijkse geloofsgemeenschap in het bijzonder – zo goed mogelijk bij het hele gebeuren te betrekken, dit alles in het besef dat het niet alleen gaat om een stenen gebouw, maar ook en vooral om mensen en hun gevoelens. Kom daarom in groten getale!

De avond zal worden geleid door de heer Cees van Ingen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur parochie H. Johannes XXIII


Voor deze bijeenkomst kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur bij het secretariaat telefonisch (024-6771271) een plaats reserveren of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.