Dit jaar is er voor de vier geloofsgemeenschappen weer één gemeenschappelijke Vormselviering en wel op 25 mei 2024. Ook de voorbereiding gebeurt gezamenlijk, aan de hand van een project. Hierbij leren de kinderen de betekenis van het Vormsel en leren ze veel over onze kerk. Ook praten we met de kinderen - nu ze zelfstandiger worden - over vragen als 'Wie ben ik?' en 'Wie wil ik zijn?'. Daarvoor komen de kinderen tien keer bij elkaar. Deze bijeenkomsten zijn in Beuningen, op woensdagavonden van 19.15 - 20.30u.

Inschrijven is nog mogelijk. De eerste voorbereidingsavond is op 10 januari 2024. Er heeft zich inmiddels al een aardig aantal vormelingen aangemeld.

Het inschrijfformulier is te vinden op de website van de parochie, en kan ingevuld worden ingeleverd op het secretariaat (Dorpsstraat 2 in Beuningen).

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de parochie of met de vormselwerkgroep (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)