• Weet jij waar jouw naam vandaan komt en wat die naam betekent?
  • Weet jij waarom we Carnaval vieren, behalve omdat het zo leuk is?
  • Wat heeft Palmpasen nu met Pasen te maken?

Wij willen je hier graag over vertellen in "Het verhalenuurtje".

  • "Het verhalenuurtje" is een initiatief vanuit de Corneliuskerk, maar is voor alle kinderen in de groepen 5, 6, 7 en 8.
  • Ook alle kinderen die geen communie hebben gedaan of van een andere of geen kerk zijn, zijn van harte welkom.

"Het verhalenuurtje" bestaat uit 5 bijeenkomsten van één uur. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we eerst over het thema, daarna gaan we iets leuks knutselen wat met het thema te maken heeft. Verder hebben we de kerstbijeenkomst in december en in april een Palmpasenviering met optocht in de kerk.

De bijeenkomsten zijn op vrijdagavond in de Pastorie van Beuningen. Voor de basis- en gevorderdengroep van 18.30 tot 19.30. Voor de verrijkingsgroep van 19.45 tot 20.45 uur.

De data in 2021 zijn: 8 oktober, 12 november, 10 december (kerstbijeenkomst). In 2022: 11 februari, 1 april, 10 april (Palmpasen) en 3 juni.

Er zijn géén kosten aan verbonden.

Heb je zin om mee te doen, geef je dan vóór 24 september op via een klik op onderstaande link voor het inschrijvingsformulier en mail dit aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef het af op de pastorie. Voor meer informatie of bij vragen bel je naar het secretariaat van de parochie tel. 024-6771271.

De werkgroep "Verhalenuurtje" zoekt nog steeds nieuwe leden om de werkgroep te versterken. Bent u geïnteresseerd: neem dan contact op met het secretariaat van de parochie.