Beste mensen,

Sinds 2000 bestaat er een vriendschappelijke band tussen de Corneliuskerk en de zwerfkinderen van het opvangcentrum Karunalaya, in Chennai, India.
U als kerkgangers, de kinderen die gevormd worden, de beide pastors Harry en Ruud samen met de medewerkers van de vormsel werkgroep zorgen ervoor dat er jaarlijks 500 arme kinderen naar school kunnen. Dit schooljaar 2019-2020 dat in juni begint, zijn dat er zelfs 600!

Van het geld dat u inzamelt koopt Karunalaya 600 schooltassen met een dik schrift/notebook, pennen en potloden, geo-driehoek, liniaal etc.
Straatkinderen die Karunalaya opvangt, kinderen van dakloze families die op de stoep wonen (pavement dwellers) en kinderen van arme vissers in de buurt zijn hier erg blij mee.
Volgens Karunalaya betekent dit project, dat arme kinderen die anders drop outs worden vanwege bijv. kinderarbeid, naar school blijven gaan. Ook is het een stimulans voor ouders om hun kinderen ook daadwerkelijk naar school te laten gaan.

Tijdens Pasen is er in enkele vieringen in totaal € 1110,05 door u bijeengebracht.
Wat een geweldig bedrag, hartelijk dank!

Wilde Ganzen geeft op elke euro van u, een premie van 50 cent. Dus het geld dat u bijeen zamelde is € 1665,00 waard!

Het totale bedrag dat nodig is is € 5200,-.

Wij zijn verder heel blij met de medewerking van kringloopwinkel Vraag en Aanbod in Wijchen, het jeugdschaaktoernooi Millingen, een collecte van de kerk in Leur en de Kinop Foundation.

Wij, vanuit de Nijmeegse vrijwilligersorganisatie Stichting Amaidhi, staan er ook garant voor dat dit bijeen gezamelde bedrag ook voor 100% aan dit doel wordt gegeven. (dat er geen geld aan de strijkstok blijft hangen hoort bij onze manier van werken, onze -gratis- accountant verricht daar ook controle op.)

Vanzelfsprekend wordt de actie van de Corneliuskerk ook in onze jaarlijkse nieuwsbrief vermeld die in december uitkomt en op onze website.
Voor meer informatie zie de website: www.amaidhi.nl/nl/karunalaya.

Nogmaals hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,
Peter en Dilia Deurloo

==================================
Stichting Amaidhi/Amaidhi Foundation
De Kluijskamp 1271
6545 JK Nijmegen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.amaidhi.nl