Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

De actieperiode loopt van 16 januari tot 30 januari 2021.

Kerk zijn we samen, maar de Actie Kerkbalans van de parochie H. Johannes XXIII, wordt nog per geloofs­gemeenschap georganiseerd. Elk dorp heeft zijn eigen bankrekening. Uw parochie heeft uw steun hard nodig. Daarom een dringend beroep op ieder van u: draag bij aan de Actie Kerkbalans, de grote inzamelings­actie die de geloofs­gemeenschap in uw eigen woonplaats direct ten goede komt.

Uw bijdrage aan de Kerkbalans is (deels) aftrekbaar voor de belasting. Doet u een periodieke gift? Dan kunt u het volledige bedrag aftrekken. Voor meer informatie kunt u terecht bij het secretariaat.

De werkgroep heeft de nodige voorbereidingen getroffen en lopers zullen in januari de enveloppen huis aan huis bezorgen. I.v.m. de corona-maatregelen zullen de enveloppen niet worden opgehaald. U kunt uw bijdrage (bij voorkeur) overmaken via de bank of de envelop afgeven bij het secretariaat Dorpssingel 2 in Beuningen, de pastorie in Ewijk of Weurt en in Winssen: Alex Willemsstraat 35.

Voor informatie kunt u ook terecht op de website www.johannesxxiii.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Werkgroep Kerkbalans