Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 27-1-2022

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

De Nederlands bisschoppen hebben besloten om de coronamaatregelen voor de Rooms-Katholieke Kerk met ingang van 26 januari 2022 te versoepelen.

  • Vooraf reserveren is alleen nodig als er meer mensen worden verwacht dan de anderhalve meter capaciteit van het (kerk)gebouw toelaat.
  • Daarnaast blijven de basisregels gelden: thuisblijven bij klachten, anderhalve meter afstand houden, de hygiëneregels volgen, goed ventileren en een mondkapje dragen bij verplaatsingen door de kerk en in andere binnenruimtes.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Met het oog op de huidige versoepelingen in de corona-regelgeving (en laten we hopen dat deze in de komende tijd minstens kunnen worden gehandhaafd) zal emeritus-pastor Jan de Waal vanaf woensdag 8 september aanstaande wekelijks weer voorgaan in het rozenkransgebed en de daaropvolgende eucharistieviering. Het aanvangstijdstip is 9.15 uur.

Alle belangstellende parochianen zijn van harte welkom. Aanmelding vooraf is niet nodig. Omdat we nog geen zicht hebben op het aantal aanwezigen zal de woensdagochtendviering vooralsnog in de Andreaskerk te Weurt worden gehouden.