Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Op zaterdag 31 oktober heeft burgemeester Daphne Bergman aan Herman Leenders de zilveren erepenning van de gemeente Beuningen uitgereikt voor zijn grote verdiensten voor o.a. de parochie, hockeyclub, het Rode Kruis en andere werkzaamheden. Daarnaast werd het bordje ‘Herman Leenderspad’ onthuld bij de Corneliuskerk.

Helaas mochten er maar 30 mensen aanwezig zijn, daarom hebben alleen naaste familie en medewerkers een uitnodiging gehad. In verband met de Covid19- maatregelen werd de erepenning opgespeld door echtgenote Coby.