Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Zaterdag 7 november wordt onze pastoraal werker Roman Gruijters - met vijf anderen - door bisschop Geard de Korte in de Sint-Janskathedraal in Den Bosch tot diaken gewijd. Een heel bijzonder moment: voor Roman, voor zijn familie en zeker ook voor onze parochiegemeenschap waarbinnen hij nu alweer twee maanden werkzaam is.

Vanwege alle beperkingen ten gevolge van de corona-crisis is de kathedraal slechts voor een kleine groep genodigden toegankelijk.

Wie toch getuige wil zijn van de wijdingsplechtigheid (aanvang 10.30 uur) kan de viering volgen via de livestream van de kathedraal

Op zondag 8 november aanstaande zal Roman voor het eerst als diaken mee voorgaan in de Corneliuskerk te Beuningen (aanvang 10.00 uur).
Helaas mogen we slechts 30 mensen toelaten. Dit aantal is inmiddels bereikt dus is het niet meer mogelijk om plaatsen te reserveren voor zondag 8 november in Beuningen..