Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Vanaf 14 oktober/ 10.00 uur

Gesprekskring: Zin in het ouder worden

Gaat u ook een eigen weg bij het ouder worden? Tijdens vijf ochtenden gaan we deze route verkennen. Er is een nieuwe levensfase bijgekomen. Voor het eerst in de geschiedenis zijn wij met heel veel ouderen. Wat betekenen al die extra levensjaren?
Gedurende vijf ochtenden willen wij ons bezinnen op thema’s van het ouder worden. Door middel van poëzie, bijbelverhalen, kunst, het levensverhaal en een film verkennen we het landschap van de ouder wordende mens.

U kunt zich opgeven vóór 25 september, liefst voor de hele serie. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen. Na overleg kunt u eventueel ook een enkele bijeenkomst bijwonen.

Data: 14 en 28 oktober / 11 en 18 november / 9 december.

De Schakel, Wijchen

Info en aanmelden Pastor Marike Meek / t 024-6416250 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ria Boersma / t 024- 6419497 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.