Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Dinsdag 6 oktober / 20.00 uur

Pastoraat in het CWZ

Een bezoek aan de polikliniek of opname in het ziekenhuis kan ingrijpend zijn en veel vragen en emoties oproepen. Door ziekte of andere ingrijpende gebeurtenissen wordt een mens op zichzelf teruggeworpen. Dat kan ertoe leiden dat er meer dan anders behoefte is aan een gesprek over wat er speelt. In het CWZ kan men voor ondersteuning bij levensvragen een beroep doen op één van de geestelijk verzorgers. Zij zijn er voor patiënten en hun familie, maar ook voor de ziekenhuismedewerkers. Het begeleiden van mensen bij levensvragen is maar één van de vele taken die de geestelijk verzorgers in het ziekenhuis hebben. Bent u benieuwd om meer te horen over het werk van de geestelijk verzorgers in het CWZ? Pastor Anna Fischer en Jacques van der Smissen van de afdeling geestelijke verzorging en ethiek komen naar u toe om daarover te vertellen.

De Schakel, Wijchen

Info Cees Jonkheer / t 024- 6419433 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.