Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Zaterdag 3 oktober / 14.30 uur

Lezing: De Toren van Babel

Dr. Ad Lansink is een voormalig politicus, hij was van 1977 tot 1998 kamerlid voor het CDA. Hij is voorzitter geweest van de Gelderse Milieufederatie en schreef o.a. 'Challenging Changes' (2017), over circulaire economie.

Bij de opening van de expositie van Harrie Gerritz zal hij spreken over de toren van Babel, als teken van grootspraak èn van tegenspraak. Een totempaal van hoogmoed, maar ook een richtingwijzer naar een toekomst van gerechtigheid. Volgens kunstenaar Harrie Gerritz bergen torens geladenheid en symboliek in zich. Torens wijzen de weg naar de kosmos, naar alle religies.
Na de lezing zal Berry van Berkum een klein orgelconcert verzorgen ter gelegenheid van de opening van de expositie 'Tekens in het landschap' van Harrie Gerritz.

De Schakel, Wijchen

Info Pastor Marike Meek / t 024-6416250 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.