Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Vanaf 3 oktober / verschillende data en locaties

Expositie: Tekens in het landschap
Harrie Gerritz

Beeldend kunstenaar Harrie Gerritz is geboren in Wijchen en woont nog steeds in het Land van Maas en Waal. In 2020 is hij 80 jaar geworden. Het rivierenlandschap noemt hij zijn thuisland, vol tekens uit het verleden. In zijn werk wordt dit landschap omgevormd tot heldere archetypen, waarin al het overbodige is weggelaten. Hierdoor lijken zijn grafisch werk en sculpturen op gedichten. In deze poëtische beeldtaal spelen kleuren een belangrijke rol.

Ter gelegenheid van 40 jaar ‘De Schakel’ zal de expositie
op zaterdag 10, 17, 24 en 31 oktober en 7 en 14 november
te bezichtigen zijn van 14.00-16.00 uur.

De Schakel, Wijchen

Info Margreet van der Meij / t 06-52172290 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.