Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Dinsdag 29 september / 20.00 uur

Lezing: Israëlzondag 2020

Ieder jaar is er een Israëlzondag, waarop we onze ‘onlosmakelijke verbinding met het joodse volk’ laten zien. Ter voorbereiding daarop deze avond. Deze avond zal gaan over de jood Jezus, over Dorothee Sölle en over de invloed van Anne Frank. Over hun houding ten aanzien van wat ‘anders’ is. Het zal ook gaan over ‘christelijke haat’, over de pogroms en over de kern van ‘de joods-christelijke identiteit’. En natuurlijk zal worden besproken wat dat betekent voor de verhouding tussen kerk en synagoge.

De Schakel, Wijchen

Info ds. Dick Sonneveld / t 06-41494539 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.