Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Vanaf 27 september / 19.00 uur

Open Leurvieringen

Al ruim 25 jaar, is er elke laatste zondag van de maand een oecumenische viering in de oude dorpskerk in Leur. Deze vieringen worden ‘Open Leurvieringen’ genoemd, omdat de thema’s uit de ‘Open Deur’ komen, een oecumenisch maandblad. Deze vieringen worden afwisselend voorgegaan door een pastoor, pater, dominee, ziekenhuispastor, een aalmoezenier, et cetera. De vieringen zijn alternatief, er is wel een vaste orde van dienst, maar het is aan de voorganger hoe deze wordt ingevuld. Meestal is er een koor of zanggroep bij. Na afloop praten we na onder het genot van een kopje koffie of thee en limonade voor de kinderen.

Via onderstaand e-mailadres kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief, waarin u steeds op de hoogte gehouden wordt van de geplande vieringen.

Elke laatste zondag van de maand.

De oude dorpskerk te Leur

Info Riet Kalkers / t 06-21904100 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.