Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Vanaf 27 september / verschillende data en locaties

Thomas Treasure

Binnen en buiten onze kerkelijke gemeente is er behoefte aan vieringen waarin je je eigen geloof en twijfels kwijt kunt, maar waar je ook even samen viert. Met andere muziek dan gebruikelijk is, in een kerkdienst, met een clip of filmpje, met woorden die je een spiegel voorhouden. Je vindt er een klaagmuur voor de dingen waar je mee zit en een plek waar je je gebeden en gedachten kwijt kunt. Een plek waar je schatten vindt en schatten deelt, als gelovige, twijfelaar, ietsist of nietsist. Met na afloop een broodje. Durf jij je schatten te (her-)ontdekken tijdens Thomas Treasure?

Mamre - Protestantse kerk, Druten
27 september / 7 maart / 18 april. Aanvang: 12.00 uur
Protestantse kerk, Beuningen
29 november. Aanvang: 12.00 uur

Info ds. Jan Willem Drost / t 06-48574709 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.