Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Vanaf 24 september / verschillende data en locaties

Maatschappelijk café

Wat houdt je bezig en waar maak je je druk om? Maar ook: wat speelt er in de samenleving en hebben wij daar een rol in? Kan de bijbel ons helpen om antwoorden te vinden?
Anders gezegd: wij gaan de verhalen uit de bijbel naast de verhalen van mensen leggen. Wij beginnen met kijken naar wat er gebeurt met onszelf en met de samenleving, daarna gaan wij in de bijbel op zoek naar de antwoorden op onze vragen. Wie vooral heel veel wil leren, is uitgenodigd voor deze serie gesprekken.

De Schakel, Wijchen
24 september. Aanvang: 20.30 uur
Protestantse kerk, Beuningen
20 oktober / 12 november / 13 januari / 23 februari.
Aanvang: 20.30 uur
Mamre - Protestantse kerk, Druten
16 maart. Aanvang: 20.30 uur

Info ds. Dick Sonneveld / t 06-41494539 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.