Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Vanaf 13 september / verschillende data en locaties

Kerk op Schootviering

Regelmatig organiseren wij een viering op het niveau van kinderen van 2-5 jaar. Er worden feesten gevierd en verhalen verteld. Daarbij gaan bijbelverhalen vanzelf spreken. Vaak zullen we de verhalen ook echt uitspelen en mogen de kinderen meedoen. Ook kunnen de kinderen iets doen met lego. Dit zijn nieuwe vormen van vieren, maar zeer de moeite waard. Het zou fijn zijn als we dit jaar een groep van kinderen en ouders kunnen vormen, die samen optrekken en samen gaan bouwen aan de toekomst van de kerk.

Voor kinderen van 2-5 jaar.

Protestantse kerk, Beuningen
13 september / 20 december. Aanvang: 15.30 uur

Mamre - Protestantse kerk, Druten
28 maart. Aanvang: 15.30 uur

De Schakel, Wijchen
6 juni. Aanvang: 15.30 uur

Info en aanmelden ds. Dick Sonneveld / t 06-41494539 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.