Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Vr. 28 augustus / 14.30 uur

Film: Demain tout commence

Samuel leidt een zorgeloos leven (zonder verantwoordelijkheden en zonder hard werken) in het zonnige zuiden van Frankrijk, aan de kust, bij mensen van wie hij houdt. Tot een van zijn vroegere veroveringen laat weten dat hij de vader is van Gloria, een paar maanden oude baby, die ze bij hem achterlaat. Dat ziet Samuel niet zitten en vastberaden om het kind terug te brengen, vertrekt hij hals over kop naar Londen. Acht jaar later hebben vader en dochter hun leven opgebouwd in Londen en zijn ze onafscheidelijk geworden. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil haar dochter terug.

Emmanuel kerk, Wijchen

Info Pastor Andreas Inderwisch / t 06-48256940
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inloop vanaf 14.00 uur