Op de website van de H. Johannes XXIII parochie voor de dorpen van de gemeente Beuningen.

Hier vindt u:

Parochieblad

datum: 6-5-2021

Maatregelen ten gevolge van het coronavirus

Ter bestrijding van de snelle verspreiding van het coronavirus zijn binnen onze parochie de volgende maatregelen van kracht:

  • Vanaf 29 april kunnen bij vieringen maximaal 45 personen met een mondkapje aanwezig zijn (In Weurt: 30 personen). Daarom is het belangrijk dat u van te voren een plaats reserveert. Dit kan bij het parochiesecretariaat op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Alleen mensen die geen gezondheidsklachten hebben die op het coronavirus wijzen mogen de dienst bijwonen. Dit zal aan de deur van de kerk worden gecontroleerd.
  • De Agapè-vieringen vervallen voorlopig.

Dank voor uw begrip.

Heeft u in deze moeilijke tijd behoefte aan een gesprek met één van de priesters in onze parochie?
Neem dan contact op met ons secretariaat: tel. 024-6771271 (op werkdagen tussen 8:30 en 12:30 uur).

Met ingang van 1 januari 2020 zullen de voor de verschillende geloofs-gemeenschappen opgegeven misintenties voortaan worden samengevoegd in één enkel overzicht. Dit betekent dus dat er in ál onze kerken voor álle intenties zal worden gebeden. Wat dit betreft maakt het voor u straks dus geen enkel verschil meer welke kerk u bezoekt. Ook dit is weer een klein bouwsteentje in het proces van samenwerking! De enige uitzondering op deze regel zijn - met het oog op de te verwachten hoeveelheid intenties - de vieringen met Kerstmis en Pasen en de viering van Allerzielen.

Met een vriendelijke groet.
Bestuur parochie H. Johannes XXIII