Hier vindt u de informatie over de geloofsgemeenschap H. Cornelius in Beuningen.

Ook dit jaar verzorgt Kamerkoor Muzimare een kerstconcert in onze parochie. U bent van harte welkom op zaterdag 28 december in de Corneliuskerk.

Op zaterdag 2 november zingt Projectkoor Heilig Landstichting weer een Allerzielenconcert.

Op zondag 20 oktober om 15.00 uur zal in de Corneliuskerk te Beuningen een herfstconcert ten gehore gebracht worden.

Weet jij waar jouw naam vandaan komt en wat die naam betekent? Dit zijn best leuke vragen, en wij willen je hier graag over vertellen in 'Het verhalenuurtje'.

Tijdens de Paas vieringen is er door u ruim € 1110,05 bijeengebracht voor de zwerfkinderen in India.
Wat een geweldig bedrag, hartelijk dank!

door Gery Vermeulen & friends
Een uniek concert.
Hartverwarmende muziek met een grote variatie aan muziekstijlen.

Op zondag 14 april is het Palmpasen. De werkgroep 'Het Verhalenuurtje' organiseert op deze dag een Palmpasenbijeenkomst in het koetshuis van de pastorie en daarna een Palmpasenoptocht in de kerk.

Vanaf januari 2019 zal er op elke vierde zondag van de maand de gelegenheid zijn om na van de viering samen een kop koffie, thee of fris te drinken.
U bent hiervoor allemaal van harte uitgenodigd!

Op 24 december om 15.00 uur zal in de Corneliuskerk 'Kerst met Kleuters' worden gevierd, m.m.v. de werkgroep 't Verhalenuurtje en kinderkoor 'De Triangeltjes' o.l.v. Leon van Mook.

Op zaterdagmiddag 22 december geeft het orkest van Muziekvereniging Kunst en Volharding hun Winterconcert in de H. Corneliuskerk te Beuningen.

Op 28 oktober geeft mannen­koor De Bronzen Stemmen samen met Miréya Derksen en Rob Hazenberg vanwege hun 25 jarig bestaan een Jubileumconcert in de Corneliuskerk in Beuningen.

Op zaterdag 1 december om 19.00 uur zing Kamerkoor Muzimare tijdens de Eucharistieviering bij de opening van een nieuw kerkelijk jaar in de Corneliuskerk in Beuningen.